Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om företaget

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd på Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Om Epiroc

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och råvaruindustrin. Med banbrytande teknologi utvecklar och producerar bolaget innovativa borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning, och tillhandahåller förstklassig service och förbrukningsvaror. Bolaget grundades i Stockholm och har passionerade medarbetare som samarbetar och ger support till kunder i över 150 länder. Läs mer på www.epiroc.com

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som Ekonomiassistent huvudsakligen självständigt registrera leverantörsfakturor i M3, verifiera skannade fakturor och allt vad innebär med: felsökning, kontakt med både intern personal och externa leverantörer (både på svenska och engelska), etc. Vi är beroende av våra systemstöd (främst Readsoft och MediusFlow) vilket gör att ditt intresse för IT närs varje dag. Uppdraget sträcker sig till 2019-12-31 med god chans till förlängning.

Personliga egenskaper

För att lyckas på denna position behöver du vara en positiv och serviceinriktad person som strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder. Med kunder och leverantörer talar och skriver du både svenska och engelska obehindrat. Vi söker en lagspelare som kommunicerar med sina medarbetare för att uppnå bästa möjliga resultat och arbetsmiljö. Du är noggrann och tar dig gärna an uppgiften att felsöka och rätta felaktiga fakturor samt klarar att hantera perioder med hög volym. Genom logiskt tänkande hittar du systemfel och rättar källan till felets uppkomst. Redovisningen sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse för systemapplikationer.

Formell kompetens

Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande kompetens samt minst 2 års erfarenhet från arbete med leverantörsreskontra på ett större företag. Erfarenhet och kunskap inom M3, Readsoft och MediusFlow är meriterande

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Örebro

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.