Till Emhart Glass i Örebro söker vi nu en montagetekniker!

Till Emhart Glass i Örebro söker vi nu en montagetekniker!

Till Emhart Glass i Örebro söker vi nu en montagetekniker! Vi söker dig med en bakgrund som produktionstekniker med god kunskap inom montage. Uppdraget förväntats starta i början av november för att pågå under 10 månader, med chans till förlängning.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som montagetekniker på Emhart Glass i Örebro är din huvudsakliga uppgift att vara ett dagligt tekniskt stöd till produktionen. Du har ett nära samarbete med personalen inom montage och du och är praktiskt behjälplig när problem uppstår. Du jobbar också till viss del med metodutveckling för att förbättra och effektivisera processen och flödet för montaget. Vidare säkerställer du att det finns instruktioner och arbetar med att utveckla dessa. Du deltar i beslut om material och utrustning som krävs för ett kvalitetssäkrat montage. Genom analys av flöden tar du fram lösningar för en god produktionslogistik.

Vem är du?

Du har sedan tidigare erfarenhet av montageteknik och trivs med att supportera montörer. Vi letar efter dig som har arbetat i en liknande tjänst tidigare. Alternativt har du arbetat som montör och haft uppgifter och ansvarsområden som du kan ha nytta av i den här rollen. Du kan även vara nyutbildad maskiningenjör eller liknande men då är det viktigt att du också har praktisk erfarenhet av montage.

Rollen kräver att du som person är följsam för verksamhetens behov och kan hantera snabba växlingar. Du planerar lätt om och hanterar nya förutsättningar med bibehållet lugn. Du stimuleras av att förbättra verksamheten och därigenom vara en viktig kugge i företaget. Du är en problemlösare som vill hitta praktiska, hållbara och smarta lösningar. Många kontaktytor ställer också krav på god samarbetsförmåga och prestigelöshet. Du behärskar teknisk engelska och är van att uttrycka dig i både tal och skrift. Du pratar och skriver även obehindrad svenska.

Förmåner

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställninga av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.