Servicetekniker till Emhart Glass

Servicetekniker till Emhart Glass

Inledning:
Vill du bli en del av en kompetent arbetsgrupp som leds av en coachande chef? Vi söker efter dig som vill arbeta som service-/underhållstekniker inom tillverkande industri. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Nu söker Professionals Nord för Emharts räkning en service-/underhållstekniker. Detta är en är direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som service-/underhållstekniker kommer du främst att arbeta med att reparera och underhålla maskinparken med fokus på CNC-maskiner. Du planerar och utför underhållsarbete som sedan registreras och rapporteras i ett system. Du har även koll på reservdelar och ser till att beställa mer när det behövs.

Du välkomnas till ett erfaret team som ser till att du får en bra introduktion i arbetet. Dina arbetstider är förlagda dagtid samt en helg i månaden.

Vi söker dig som:
har en gymnasial utbildning med inriktning inom exempelvis underhåll, fastighet, fordon, industri, teknik eller bygg. Vi ser gärna att du har arbetat i roller som mekaniker, elektriker, servicetekniker inom tillverkande industri, verkstadsarbetare eller liknande. Du har goda datakunskaper, framför allt Excel. God förmåga i svenska och engelska är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som service-/underhållstekniker hos Emhart. Du är positiv och energifull som person. Du trivs med att arbeta självständigt samt i team. Du har en god förmåga att lösa problem och självklart ett tekniskt intresse.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Lovisa Berglund
Email Mejla Lovisa Berglund
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://emhartglass.com/
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.