Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Örebro

Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Örebro

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Underhållstekniker

till Örebro


Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!

"På Elis anläggning i Örebro är vi ett härligt team som varje dag gör sitt yttersta för att möta våra kunders krav och önskemål. Vi arbetar prestigelöst över avdelningsgränserna och vi kännetecknas av högt servicetänk i alla led. Stort fokus på miljö samt allas säkerhet och arbetsmiljö är hjärtefrågor för oss.

Som underhållstekniker kommer du ha varierande arbetsuppgifter och ha ett självständigt arbete. Vi värdesätter din förmåga till att ta egna initiativ, att du som vi, brinner för miljö samt att du har högt service- och säkerhetstänk. Vi tycker om enkel och rak kommunikation och självklart förgyller ett leende på läpparna allas dag.

Du kommer ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete, både vår produktionspersonal och ledning kommer vara intresserade av ditt arbete. Du kommer delta i olika projekt, se till att vår maskinpark är i bästa möjliga trim för att möta våra kunders och andra intressenters krav. Du kommer att vara en viktig del i att lyfta vår fina anläggning till nästa nivå."

- Karl-Erik Wallin, platschef Örebro

Vad innebär rollen som underhållstekniker?

I arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer att ingå i ett underhållsteam bestående av två personer. Arbetet sker i samarbete med underhållsteamet och produktionspersonal, men även självständigt.

Mer specifikt innebär rollen:
  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och ånga.
  • Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning.
  • Uppstart samt stängning av anläggningen.
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll.
Tjänsten är dagtid och du rapporterar till produktionschefen.

Varför ska du välja Elis?

Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?
Som person är du en driven och strukturerad problemlösare som är van att samarbeta och är en god lagspelare. Du har även god vana vid leverantörskontakter och affärsmannaskap när det gäller bedömning av reperationsinsatser. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM).

Vad kan du?
Du har helst några års erfarenhet av underhållsarbeten alternativt tillförskaffat dig liknande kunskaper genom teknisk utbildning. Kunskaper inom elektronik, processelektronik och mekanik är meriterande.

Vi ser också att du lägst har gymnasieutbildning och har god datorvana. Vårt koncernspråk är engelska och det är en merit om du behärskar engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl-Erik Wallin, platschef, på telefon 070-659 29 14.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan.

Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 12 september 2021.

Välkommen med din ansökan!
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 26 anläggningar spridda över landet.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 okt 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.