Utesäljare till Elektroskandia i Örebro!

Utesäljare till Elektroskandia i Örebro!

Inledning:
Drivs du av att träffa människor och bygga goda relationer? Vill du bli en del av en arbetsplats som värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Hos Elektroskandia arbetar du i rollen som utesäljare nära verksamheten och tillsammans med kollegor som gemensamt drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en utesäljare. Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist som arbetar för att bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i deras kunders inköps- och säljorganisation. Hos Elektroskandia arbetar ett gäng kompetenta individer med olika styrkor och kvaliteter där du kommer tillhöra deras örebrokontor med omnejd. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elektroskandia.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds
  • Att bli en del av en global koncern som satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att dem som bransch är med och bidrar till en bättre värld.
  • En familjär arbetsplats med stark laganda och kollegor som hjälper varandra framåt.
  • Möjligheten att utvecklas i din roll tillsammans med dina kollegor och Elektroskandia som företag.
Arbetsuppgifter
Som Utesäljare hos Elektroskandia ansvarar du för eget kundteam, där du genomför planerade och strukturerade kundbesök både hos nya och befintliga kunder i Örebro med omnejd. Målsättningen är att du skall skapa nya avtal, utveckla och bredda försäljningen mot Elektroskandias befintliga och nya kunder. Tillsammans med deras tekniska innesäljare, deras butiker och andra stödfunktioner som marknad och logistikavdelning ansvarar du även för att hitta den bästa lösningen för kunden som gör att deras kund i sin tur får en konkurrensfördel.

Vi söker dig som:
har en avklarad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, men det viktiga är att du har ett intresse för teknik då du kommer sälja tekniska produkter. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande bransch. Inför en anställning på Elektroskandia genomförs en bakgrundskontroll.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia. Du är en förtroendeingivande person som trivs i mötet med nya människor där du får bygga nya goda relationer. Du har ett stort eget driv och en inre drivkraft att vilja göra affärer. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig professionellt i samtal med kunder. Uthållighet och förmåga att verkligen komma i mål med kunden urskiljer dig som säljare.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen - ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter. I vår position mellan tillverkare och slutkund, vill vi vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Vi strävar efter att med våra system och vår erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation. Bland Elektroskandias kunder finns en oerhörd spännvidd. Vi arbetar med enmansföretagaren, likaväl som med världsomspännande koncerner. Servicenivån ska i båda fallen överträffa förväntningarna.