Teknisk innesäljare - Remote Sverige

Teknisk innesäljare - Remote Sverige

Vi söker en driven Teknisk innesäljare lokalnät till division infra.

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Som teknisk innesäljare på Elektroskandia arbetar man i en grupp med kompetens inom lokalnät, transmission, exteriörbelysning, telekom och övrig infrastruktur. Vi arbetar mot våra största energibolag i Sverige samt mindre lokala bolag och entreprenörer. Gruppen består i dag av 17 st tekniska innesäljare med geografisk spridning över hela landet. Hos oss kommer du att få ett stort kontaktnät, inte bara mot våra kunder utan också internt och mot våra leverantörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en teknisk innesäljare inom Lokalnät på Division Infra där du kommer bli en viktig länk i säljkedjan. Arbetet består av offert- och orderhantering där du är med och samordnar leveranserna till projekten ihop med kund. Resor i arbetet förekommer. Ditt arbete sker i nära samarbete med våra kundansvariga utesäljare och Key Account Managers samt våra leverantörer.

Vi söker dig
Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet inom lokalnät med spänning upp till 24 kV. Du har en god serviceförmåga där kundfokus är en viktig värdering inom Elektroskandia.

Du har en utbildning på minst gymnasienivå samt praktisk erfarenhet från Elnätbranschen, alternativt utbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Då arbetet kommer innefatta kontakter med utländska leverantörer och kunder ser vi att du har goda språkkunskaper i engelska.

Som person ser vi att du är tillmötesgående där du har intresse, förmåga och viljan att hjälpa kunden att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer, som du skapar och underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser också att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och offerter till kund. Du kommer att vara en betydelsefull länk i säljkedjan och det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Du har energi och ett engagemang som smittar av sig på teamet och våra kunder.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Pär Trumbäck, Kundsupport/Innesäljchef Infra, Tfn: 019-19 87 37 eller e-post par.trumback@elektroskandia.se. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.
Mer info
Kontaktperson Pär Trumbäck, Kundsupport/Innesäljchef
Telefon 019-19 87 37
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 15 sept 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.