VVS-montör till EcoGuard AB

VVS-montör till EcoGuard AB

Vill du vara med på vår resa att skapa långsiktiga kundrelationer där kunden och vår gemensamma miljö är i fokus. Om du har ett tekniskt intresse och lockas av att arbeta i ett bolag med stark teamkänsla och stort fokus på kunden kan Ecoguard vara platsen för dig. EcoGuard är ett företag som kan erbjuda dig en fartfylld och spännande resa inom ett teknikfyllt område där EcoGuard är det ledande bolaget på marknaden idag.


Vår organisation tar ansvar för totalentreprenader och vi säkerställer att våra kunder får en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd i fråga om energi, vatten och temperaturer.


Vi söker dig som är utbildad och redan har hunnit arbeta inom ditt yrke några år. Du skall vara en självgående problemlösare som trivs med daglig kundkontakt. Arbetet består av montering av vattenmätare, oftast i befintlig miljö. Utöver detta skall du montera våra övriga produkter tex våra temperatursensorer och centralenheter i lägenheter och övriga utrymmen i flerbostadshus.


Vi söker dig som arbetar effektivt med högt eget driv. Ett gott resultat och nöjda kunder är en självklarhet för oss och vi ser att även du sätter stor vikt vid detta. Du kommer ingå i en grupp montörer och arbetet utförs antingen i team eller självständigt beroende på projektets storlek. Vår Installationsavdelning består idag av fyra VVS montörer och 7 montörer.


Då arbetet innebär resor är din bostadsort mindre viktig. Arbetet innebär resa och boende på annan ort under måndag – torsdag. B-körkort är ett krav


Tjänsten är på heltid och du är välkommen till oss så snart som möjligt.


Sök tjänsten senast 22 september 2019 via mail:annica.angerek@ecoguard.se.

bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev


frågor ang. tjänsten, kontakta


Fredrik Ledande VVS montör


073-519 4405
Mer info
Email Mejla EcoGuard AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecoguard.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (17 dagar kvar)