Servicetekniker till ES Power AB

Servicetekniker till ES Power AB

Vill du vara med och bidra till ett "grönare" samhälle och samtidigt få uppleva Sverige från norr till söder? Tänker du på "laget före jaget" och är redo att vara en del av vårt team där du får utvecklas och växa i din yrkesroll tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten som servicetekniker hos oss på ES Power och var med på resan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet som servicetekniker är varierande, både i form av arbetsuppgifter och arbetsplats. Du, tillsammans med teamet, kommer att ansvara för service och underhåll på företagets egna, samt våra kunders, vindkraftverk inom Sverige - från norr till söder.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekaniskt som el-tekniskt
  • Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal
  • Projekt- och konsultuppdrag inom branschen
  • Ansvar och skötsel av servicebil med tillhörande utrustning och verktyg
  • Daglig rapportering och registrering i vårt rapporteringssystem
Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper inom maskin/mekanik och/eller el, antingen via utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet. Kunskaper, alternativt tidigare motsvarande erfarenhet inom yrket såsom vindkraft- eller servicetekniker, är meriterande. Kunskaper inom solenergi är meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Allmän datorvana samt B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande. Arbetet innebär resor runt om i landet, vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta på annan ort. Stora delar av arbetet sker på hög höjd vilket ställer stora krav på att du har god fysik. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, gilla problemlösning och vara serviceinriktad. Du är med och bidrar till en bra gruppdynamik genom att anta vårt mind-set "Laget före jaget" där samarbete och omtanke/hjälpsamhet står i fokus.

Anställning:

Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Örebro (resor inom Sverige)

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag, försäkringar och pensionsavsättning.

Känner du att denna tjänst skulle passa dig? Tveka inte att söka!

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan till: jobb@espower.se
Vi vill ha ditt CV samt personliga brev senast den 30 oktober, 2022

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Johansson
070 - 266 94 22
Anders@espower.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.espower.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om ES Power

ES Power grundades 2012 av Erik och Stefan som själva har en bakgrund som servicetekniker inom vindkraftsindustrin. ES Power AB är idag ett bolag med totalt tio anställda och har sitt huvudsäte i Örebro men vi ser hela Sverige som vår arbetsplats. I dagsläget äger vi mer än 100 vindkraftverk i Sverige och vår kärnverksamhet består av service och underhåll inom vindkraft. Vi utför även service och specialuppdrag åt kunder inom industrisektorn som har specifika önskemål. ES Power har även pågående projekt samt utveckling inom bland annat solenergi.