Om Elon Group

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sina lokala marknader och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns vi tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där våra kunder finns.

Elon Group vill vara en attraktiv arbetsplats. Hos oss präglas arbetsklimatet av omtanke för dig som individ. All verksamhet hos Elon Group ska byggas på mångfald, inkluderande och respekt för alla människors lika värde. Detta leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta Elon Group till en spännande arbetsplats. Att vara en attraktiv arbetsgivare säkerställer vi genom kompetensutveckling, löpande uppföljning av arbetsinsatser, bra ledarskap samt bra kommunikation.

Om tjänsten

Vi söker en ny kollega till vår marknadsavdelning som klarar av att förvandla bra innehållsidéer till effektiva verktyg för att fånga våra befintliga och våra potentiella kunders uppmärksamhet. Fokus i tjänsten som Content Manager är att utveckla Elons marknadsinnehåll - göra det än mer personligt, se till att vi genom automatisering gör det mer relevant och att vi ser till att Elon Group väljer att fokusera på marknadsinnehåll som våra kunder gillar bäst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen kommer du att ansvara för att upprätta, genomföra och stödja följande arbetsområden:
  • Planera och koordinera innehållsproduktion samt distribution
  • Ansvara för Elon Groups innehållskalender
  • Du är kontaktpunkt mot externa leverantörer och byråpartners
  • Du ansvarar för produktionen av nyhetsbrev
  • Du är samordnare/projektledare mot olika delar i organisationen och våra externa byråer
  • Du följer upp och analyserar effekten från de olika innehållsflödena
  • Du kommer att publicera, underhålla och uppdatera innehåll med hjälp av interna och externa resurser
Vi ser att du vill ta dig an samtliga Elon Groups innehållsflöden och gör det med nyfikenhet, proaktivitet och blir ansvarig för att vi når våra mål. I din roll rapporterar du till Elon Groups marknadschef.

Erfarenhet och utbildning

Vi ser att du har en Magister- eller BA-examen (eller annan relevant utbildning) inom kommunikation, content eller marknadsföring. Du har en gedigen erfarenhet inom digital innehållsproduktion och har tidigare arbetat som redaktör/skribent samt projektlett inom innehåll.

Du behärskar det mesta inom kommunikation i både digitala och traditionella medier. Du är van vid att snabbt behöva ta fram idéer, lösningar eller data. Rollen kräver utmärkta projektlednings- och kommunikationsfärdigheter. Du har erfarenhet av att jobba i olika CMS och CRM-verktyg, där Magento och Wordpress är viktigast. Erfarenhet från B2B-marknadsföring är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi önskar en positiv, nyfiken och energifylld kollega. Vi ser också att du har en drivkraft att utvecklas i din roll och att du har förmågan att identifiera och starta aktiviteter med fokus på förbättringar.
Du har god förmåga att skapa och hålla presentationer. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och med många parallella projekt. Du har förmågan att förvandla en idé, utmana en "brief" eller omvandla den till ett intressant innehåll och slutligen publicera i våra mediekanaler.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elongroup.se
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elon Group vill vara en attraktiv arbetsplats. Hos oss präglas arbetsklimatet av omtanke för dig som individ. All verksamhet hos Elon ska byggas på mångfald, inkluderande och respekt för alla människors lika värde. Detta leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta Elon till en spännande arbetsplats. Att vara en attraktiv arbetsgivare säkerställer vi genom kompetensutveckling, löpande uppföljning av arbetsinsatser, bra ledarskap samt bra kommunikation