Systemförvaltare inom ERP till ELON Group i Örebro

Systemförvaltare inom ERP till ELON Group i Örebro

Som systemägare / systemansvarig i Örebro får du ett helhetsansvar att utveckla och förbättra processer inom ERP.

På ELON Group får du verka i en dynamisk organisation med en stark framåtanda. Du får också möjlighet att utveckla och utvecklas i ett företag med en positiv atmosfär. Om du har erfarenhet som systemägare eller systemförvaltare av Jeeves eller annat affärssystem, då kan du vara den vi söker till framgångsrika ELON Group i Örebro. Alternativ placeringsort är Stockholm där du arbetar hemifrån och reser till kontoret i Örebro några gånger per månad. På sikt kommer det även finnas möjlighet till kontorsplats i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Inom ELON Group värnar vi om ett öppet klimat och trivsel på arbetsplatsen. Vi tror och satsar på individen och på dennes förmåga att bidra, när vi tillsammans skapar en arbetsmiljö som lyser av Samarbete - Engagemang - Glädje - Respekt - Ansvar.

Som systemförvaltare inom förvaltningsområdet ERP ingår du i en grupp som ska säkerställa att funktionerna i koncernens verksamhet får ett systemstöd som nyttjas på bästa sätt utifrån effektivitet, kostnad, säkerhet och användbarhet. Huvuduppdraget är att förvalta affärssystemet Jeeves som används inom koncernen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med förvaltning av applikationer och integrationer inom området ERP samt delta i projekt och aktiviteter som initieras av verksamheten.

Arbetsuppgifterna omfattar att:
  • tillsammans med verksamheten planera och genomföra aktiviteter i förvaltningen
  • planera releaser av nya och förändrade funktionaliteter för affärssystemet
  • säkerställa stabilitet i applikationerna
  • säkerställa att förändringarna samverkar med verksamhetens affärsregelverk och befintlig systemarkitektur
  • vara behjälplig med intern verksamhetssupport
Vår tekniska miljö inom ERP är i huvudsak baserat på affärssystemet Jeeves, Microsoft SQL Server Cluster och Office 365.

Till förvaltningsområdet ERP underordnas även förvaltning av integrationer mot applikationer och komponenter för webservices, Business Intelligence, WMS, SCM, EDI, CRM, PIM, e-Commerce B2B (webshop, butiksdatassystem och köksritarsystem).

Rollen innebär också

Som systemförvaltare arbetar du med ständiga förbättringar inom förvaltningsområdet ERP samt fångar upp förändringar och behov av förändringar i verksamheten som på ett eller annat sätt berör förvaltningsområdet ERP.

VEM ÄR DU?

Du har en examen inom systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som systemägare, systemförvaltare eller IT-konsult för olika applikationer inom området ERP. Erfarenhet av projektledning och kommunikation med slutanvändare är av stort intresse för oss då ditt arbete bedrivs nära slutanvändarna.

Din kompetens är mycket viktig för rollen och vi söker dig som har intresse för förvaltningsmodeller och utveckling av processer inom förvaltning. Vi tror även att du är en mycket organiserad problemlösare med fokus på resultat. Du måste ha god förmåga att omsätta verksamhetens behov till systemkrav. Eftersom du kommer arbeta med supportfrågor ställer vi krav på att du har en mycket god förmåga att felsöka, analysera och lösa problem.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Email Mejla Maria Tedsjö
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.