Personaldriven HR-partner till ELON Group i Örebro

Personaldriven HR-partner till ELON Group i Örebro

Vi söker en positiv och erfaren HR-partner med ett starkt personalfokus.

Trivs du i en roll med stort eget ansvar där du får utveckla och stärka företagets HR-arbete? Då kan du vara den HR-partner vi söker för rekrytering till framgångsrika ELON Group AB i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På ELON Group har du stora möjligheter att få vara med att skapa en stark position som arbetsgivare genom att utveckla det interna klimatet samt kontinuerligt arbete med personal- och ledarskapsutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som HR-partner har du ansvaret för det operativa och det strategiska HR-arbetet inom ELON Group. I rollen ingår bland annat:
  • Rådgivande stöd i ledarskaps- och personalfrågor samt i rekryteringar.
  • Driva och genomföra förändringar som främjar medarbetarnas arbetsvillkor.
  • Tillsammans med arbetsmiljöombud och din chef driva systematiskt arbetsmiljöarbete för en sund, välmående och säker arbetsplats.
  • Personaladministration såsom personalakter och avtal samt försäkringar.
  • Administrera, utvärdera och utveckla policys och personalhandbok.
  • Ansvara för lönekartläggning och lönerevisioner.
  • Ansvara för att driva samt analysera medarbetarundersökningar.
  • Kontaktperson till företagshälsovården samt ansvara för statistik och uppföljningar.
  • Kompetensutveckla medarbetare och ledare kontinuerligt via uppföljning och analys med företagets behov och medarbetares egna önskemål som bas.
  • Intern kommunikation rörande personalfrågor.
Du ingår i avdelningen Administration och din närmaste chef är CAO.

Rollen innebär också

Att proaktivt identifiera problemområden och initiera förändringar inom personalområdet.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning inom HR, ledarskap eller psykologi/beteendevetenskap samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat med förbättringsarbete samt om du har erfarenhet från logistik eller handel. Du har också vana från att arbeta med arbetsrättsliga frågor.

Som person är du prestigelös, lyhörd och har ett genuint intresse för människor. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare så har du förmågan att identifiera och lösa problem på ett strukturerat sätt med personalnytta som fokus.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.