Mekaniker

Mekaniker

Drifti söker servicepersonal!

Om tjänsten:
Vi söker en mekaniker till vårt Sälj och hyravdelning i Örebro. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på reparationer och nymontage, inklusive service och funktionskontroll av våra maskiner och tillbehör. I arbetsuppgifterna ingår även lastning, lossning, leverans och rengöring av maskinparken. Du kommer även att bemöta våra kunder vid utlämning och returer.

Om dig:
Erfarenhet från fordons-/verkstadsarbete är ett krav, men viktigast är att du är tekniskt intresserad och alltid vill leverera fräscha maskiner med hög servicekänsla. Arbetsuppgifterna kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska.

C-kort är meriterande
Lackering meriterande
Montage av tex rotortilt meriterande

Vi söker dig som trivs i en prestigelös teamroll med mycket eget ansvar och är beredd att ta i där det behövs. Du har mycket hög servicekänsla och positiv framtoning i alla lägen. Vi värdesätter noggrannhet, initiativtagande och flexibilitet. Under vissa tider kan belastningen vara hög, så stresstålighet är ett måste.

Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter eller har genomgått någon relevant utbildning. Oavsett bakgrund har du ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka. Det viktigaste är din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.

Ansökan och frågor:
Urvalet sker löpande och vi kommer bara anställa om vi hittar rätt person så skicka in din ansökan redan idag till david@drifti.se.se

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta David Andersson på tel 070-2150495.
Mer info
Kontaktperson David Andersson
Email Mejla David Andersson
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.drifti.se
Sista ansökningsdag 16 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Drifti
Vi har lite över 100 maskiner i vårt förfogande

Drifti Sweden AB är företaget som säljer och hyr ut entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner och hjullastare och liknande. Företaget finns 1,0 mil utanför Örebro.
Vi är i dagsläget 7 anställda plus inhyrda

Vi på Drifti har i över tio år specialiserat oss på grävmaskiner, minigrävare och lastmaskiner, nya så väl som begagnade. Verksamheten startade med till stor del av försäljning, men har utvecklats till att även innefatta uthyrning av grävmaskiner, minigrävare, lastmaskiner och teleskoplastare

Vi söker även personer på timme vid behov. Du bör då även ha mekkunskap, så hör av dig om du är egen företagare med F- skatt eller vill jobba extra på timme med repration och rekond av maskiner maskiner.