Dogman söker butikschef till butik i Örebro

Dogman söker butikschef till butik i Örebro

Nu letar vi efter en butikschef som lockas av en vardag med högt tempo, massor av möjligheter och spännande utmaningar. Ta chansen att vara med på vår resa mot Nordens (och Europas) modernaste zoo-kedja i en butik med helt unika kundupplevelser!

Tjänsten

Att vara butikschef på Dogman innebär inte att vara den som bestämmer allt - det handlar om att förtjäna andras respekt. Att inspirera och motivera sitt team till att uppnå fantastiska resultat.

För dig är kunderna och medarbetarna viktigast. Samtidigt skapar du goda resultat för din butik. Som säljande Butikschef leder du butiken genom att utveckla, träna och coacha dina säljare att hjälpa och vägleda kunden till bästa köp. Våra framgångsrika butikschefer har utmärkta ledaregenskaper och ett skarpt sinne för affärer. Tack vare stark personlig drivkraft kan de också coacha andra och få dem att växa.

Som butikschef har du ett övergripande ansvar för butikens kunder, resultat och medarbetare. Rollen handlar om att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken, samt att följa upp resultaten. Du ser till att vår kundservice är den bästa möjliga, och att våra varor hanteras och presenteras enligt våra riktlinjer. Du ansvarar också för rekrytering, utbildning och utveckling av säljare.

 • Kundupplevelse

 • Försäljning, kostnader och resultat

 • Arbetsledning, bemanning

 • Butiksdrift koncept

 • Arbetsglädje

 • Arbetsmiljö

Övriga arbetsuppgifter

 • Utveckla, utbilda, leda och coacha medarbetare

 • Egen försäljning

 • Genomföra standards och koncept

 • Genomföra kampanjer och säljstrategier

 • Uppföljning av resultat och nyckeltal

 • Drift och administration

Anställningsform: Provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Rapportering sker till: Regionchef
Placering: Örebro
Tillträde: Enligt ök, vi tillämpar löpande urval.

Profil & Bakgrund

Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad ledarerfarenhet. Du har

 • En mogen inställning till ledarskap

 • En teamorienterad ledarstil

 • Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt

 • En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman

Som butikschef i Örebro kommer du att vara ansvarig för vår moderna djurbutik med unika kundupplevelser. Du kommer att vara med från start med att bygga upp den helt nyrenoverade lokalen från grunden samt rekrytera dina medarbetare.

Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade. Vi firar våra framgångar mycket och gärna.

Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.

Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."

Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.

Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker på vår hemsida www.dogman.com och bifogar ditt CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har frågor på tjänsten, maila regionchef emma.edman@dogman.se.

Om Dogman

AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsätter 500 MSEK med god lönsamhet. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 33 butiker i Sverige och Norge. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke.

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.roirecruit.se/om.aspx
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (19 dagar kvar)