DGC Örebro söker Tekniker till TAC – Technical Assistance Center

DGC Örebro söker Tekniker till TAC – Technical Assistance Center

Dina arbetsuppgifter

DGC ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nätaccesser, telefonisystem och drift. Du har stor frihet att felsöka på bred och djup teknisk nivå. Det gör jobbet mycket roligt och utvecklande och vi ger för att leverera en hög servicenivå som resulterar i nöjda kunder. Som drifttekniker i vår TAC kommer du att ingå i vår avdelning för drift av centrala IT-drift tjänster. Tjänsten är bemannad 24/7/365. Rapportering sker till Driftchef och placeringsort för denna tjänst är Örebro.

Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Din profil

Vi söker dig som har en stark drivkraft och en utpräglad servicekänsla. Du är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du är social och trivs i en roll som kräver daglig kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team.

Du kanske är drifttekniker idag med flerårig erfarenhet och vana att arbeta i ärendehanteringssystem, samt innehar bred kunskap inom generell IT-drift/support. Det viktigaste är inte att du fullt ut behärskar de områden som nämns nedan, utan att du har en hög servicevilja, ansvarskänsla och ett engagemang att driva din egen och DGCs utveckling. Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.

Vi tror att du har goda kunskaper och/eller en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:
  • Windows Server/Klient
  • AD och GPO
  • Office 365 och Azure
  • RDS och Citrix
  • Övervakning
  • Backup
  • Har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:
  • ITIL
  • Nätverk
  • Linux
Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Amlega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Telefon 084454344
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av våra tjänster till vår målgrupp. Vår tillväxt ska vara lönsam, grön och hållbar. Vi är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg.