Däckmontörer och hjulskiftare sökes till Däckia Örebro Höstskiftet 2021

Däckmontörer och hjulskiftare sökes till Däckia Örebro Höstskiftet 2021

Om kunden

A-Staffing Örebro, söker nu åt Däckia i Örebro, däckmontörer och hjulskiftare för heltidsarbete i ca 4-6 veckor
Tjänsterna avser bemanning under däckbytarsäsongen hösten 2021 med start omkring vecka 43

Om oss

A- Staffing ingår tillsammans med sina koncernsyskon i bolagsgruppen Assist Group Sverige AB.

Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021.

Vi är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen (IN) så kan du vara säker på vår kompetens och att du alltid har rätt anställningsvillkor.

Arbete på Assist lämpar sig för personer som är drivna, engagerade och vill lära sig nya saker samt få en mångsidig arbetserfarenhet. Som anställd på Assist kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg.
Arbetet kräver praktiskt handlag, att man klarar att jobba i ett högt tempo och med arbetsuppgifter som är fysiskt krävande.

Arbetstider: Måndag - fredag 07:00-16:30
Arbete enstaka lördagar kan förekomma efter överenskommelse.

Personliga kvalifikationer

Vi söker dig som gått fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande.
Du bör ha erfarenhet av hjulskiften, däckbyte, vara serviceinriktad, kunna ta egna initiativ och tycka om att jobba i ett arbetslag i ett högt tempo.
B-körkort behövs i arbetet och tillgång till egen bil, är ett önskemål, för att smidigt kunna ta sig till och från arbetsplatsen.
Du behärskar svenska språket bra.

Ansökan

Ansök via vår hemsida, eller länk, ej via mail

Kontaktperson: Stefan Hideblad, A-Staffing Örebro, 0763-904400

Välkommen med din ansökan, senast 9:e oktober 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag så ansök så snarast!

Startdatum

vecka 43

Uppdragslängd

4-6 veckor
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search. VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Installatörsföretagen. Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!