Studerande servicetekniker till Cramo

Studerande servicetekniker till Cramo

Är du studerande på universitet/högskola och vill kombinera dina studier med ett tekniskt arbete? Är du en noggrann person med intresse för maskiner? Vi söker nu en servicetekniker på deltid till Cramo i Örebro. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker nu en Servicetekniker för Cramos räkning med passion för kvalité och service till depån i Örebro. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer du vara med och förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo. Du kommer att arbeta i en grupp på ungefär 10 personer med varierande erfarenhet och bakgrund. Anställningen varierar i omfattning men du kommer att arbeta ca 2 dagar i veckan. För att komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få en introduktion.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cramos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

I rollen som Servicetekniker kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Du kommer till största del att arbeta med att besikta uthyrda byggmaskiner som kommer åter från kund. Det innebär att göra en funktionskontroll av maskinerna för att säkerställa att de är i rätt skick och redo för att hyras ut på nytt. Några av momenten som ingår i en funktionskontroll är till exempel att rensa, rengöra, smörja och testköra maskinerna.

Vi söker dig som

är studerande på högskola eller universitet, gärna med teknisk inriktning. Du har gärna erfarenhet av servicerelaterat och/eller tekniskt arbete, men det viktigaste är att du har ett sinnelag för teknik och är praktiskt lagd. Du har B-körkort samt god kunskap i svenska och engelska både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har truckkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo. Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Du är har ett utpräglat servicesinne och med god förmåga till samarbete i mindre grupp. Då behovet kan variera är det viktigt att du är flexibel med dagar och arbetstider.

START: Efter sommaren
OMFATTNING: Deltid, ca 2 dagar i veckan
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om Cramo här!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.