Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro

Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro

Har du arbetat några år som elektriker och är sugen på nya utmaningar där du kommer att arbeta på ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker som vill vara med att bygga upp vår el-avdelning för Mälardalen/Värmland i Örebro.

Som elektriker på Cramo AB kommer ditt arbetsområde att sträcka sig över hela Mälardalen/Värmland med placeringsort Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Idag är Cramos El-avdelning i Mälardalen/Värmland under uppbyggnad så du kommer att få vara med och bygga upp denna verksamhet. Du kommer att arbeta självständigt ute på fältet men även i grupp, gruppen består av ytterligare 10 medarbetare. Du arbetar med tillfällig el, arbetet innebär bl.a. dragning av grovt kablage för trefas och el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar både på centrat och ute i fält hos kund.

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bl.a. inkoppling av lämpliga centraler och kablage.

Vi söker dig som:
Du är utbildad elektriker och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Du har utbildning inom svagström/starkström och B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och strukturerad. Du kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor även när tempot är högt och du har många saker på gång samtidigt. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och du trivs med nära kundkontakter.

Vi erbjuder:
Cramo erbjuder en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten.

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär!

Ansökan Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev, urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-06-30.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Erica Holmstedt via mejl Erica.holmstedt@cramo.com eller tfn: 070-899 58 50.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.