Servicetekniker, behovsanställning - Örebro

Servicetekniker, behovsanställning - Örebro

Vi söker dig och som är praktiskt lagd, är teknisk intresserad och som vill jobba extra hos oss vid behov (timanställning) parallellt med dina studier.

Du kommer i huvudsak att arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer främst att arbeta med vårt uthyrningssortiment av byggmaskiner.

Om dig

Vi söker dig som tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina kollegor. Du är serviceinriktad och praktiskt lagd och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig nya saker.
  • Du har god datorvana.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Pågående utbildning, universitet- eller yrkeshögskolenivå med inriktning teknik, bygg eller motsvarande är meriterande.
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Ljungsten, depåchef Örebro, tel: 070-868 40 46.

Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Depåchef Anders Ljungsten
Telefon 070-868 40 46
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.