Gruppchef Hiss - Mälardalen

Gruppchef Hiss - Mälardalen

Om tjänsten

Vi söker nu en kundfokuserad gruppchef med ansvar för produktområde hiss. På Cramo tillhandhåller vi Alimak och Geda bygghissar som kan tillgodose våra kunders varierande behov oavsett om hissen ska användas på den lilla arbetsplatsen eller det stora projektet.

Som gruppchef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten. Du är en inspirerande ledare som med ett coachande ledarskap stöttar och motiverar ditt team. Det dagliga arbetet består till stor del av kontakt med våra kunder och leverantörer och samordning av resurser. Tillsammans med distriktschef, övriga gruppchefer inom byggetablering och säljare arbetar du med att utveckla affären inom ditt produktområde för att stärka Cramo på den lokala marknaden. Placeringsort enligt överenskommelse.

I rollen som Gruppchef ingår bland annat:
  • Budget och resultatansvar.
  • Planera och samordna leveranser, montage och demontage av bygghissar.
  • Hålla en attraktiv och rätt dimensionerad hisspark enligt fastställt sortiment.
  • Planera reparationer och underhållsarbeten.
  • Upphandla underentreprenörer och samarbetspartners.
  • Proaktivt förbättra rutiner och arbetssätt.
Om dig

Vi söker dig med god teknisk produktkunskap inom bygghissar och som har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal. Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Vidare har du har god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som person är du praktiskt lagd och du drivs av att göra affärer, ge god service och uppnå resultat. Du är positiv och utåtriktad och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer både externt och internt.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Distriktschef Byggetablering Niclas Westerberg tel: 070-3255681.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Distriktschef Byggetablering Niclas Westerberg
Telefon 070-3255681
Område Örebro stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.