Depåchef - Örebro

Depåchef - Örebro

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Om tjänsten

Vi söker nu en Depåchef med ansvar för vår depå i Örebro. I nära samarbete med ditt team som består av ca 12 medarbetare, distriktschef och säljare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. I ansvaret ligger också att kontinuerligt arbeta med att utveckla strukturen inom depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark.

Örebro är Distributionscentra i distrikt Mälardalen. Det innebär en viss samordning för distriktet, nyregistrering av maskiner samt central lagerhållning av vissa produkter.

I rollen som Depåchef ingår bland annat:
  • Personalansvar
  • Budget och resultatansvar
  • Utveckling av verksamheten, både lokalt och i distriktet
  • Lokalt säljansvar
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning från branschnära verksamhet. Du har något års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som ledare är du en engagerad och positiv som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad, lösningsorienterad och en duktig relationsbyggare. Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden.
  • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Lägst gymnasie-utbildning, eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik är meriterande.
  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet.
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Joakim Linton tel: 073-028 99 01.

Registrera din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Distriktschef Joakim Linton
Telefon 073-028 99 01
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.