Fältsäljare Food/Impuls till Conaxess Trade, Örebro / Västerås

Fältsäljare Food/Impuls till Conaxess Trade, Örebro / VästeråsFältsäljare - Food/Impuls

Lämplig bostadsort: Västerås / Örebro med omnejd

Har du erfarenhet av att arbeta i en säljfokuserad roll mot dagligvaruhandeln och vill bli en del av framgångsrika Conaxess Trade? Som fältsäljare utgör du en central roll där du med hjälp av din breda branschkunskap får möjlighet att utveckla dina kunder i regionen.

Vi erbjuder

Conaxess Trade är ett framgångsrikt företag med starka varumärken. De håller ett högt tempo och har god kamratanda. Conaxess Trade ställer höga krav på sina anställda vad gäller ansvar och engagemang samtidigt som de erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. I tjänsten står Conaxess Trade för tjänstebil, mobil och surfplatta.

Arbetsuppgifter

Som fältsäljare kommer du att vara butikernas samarbetspartner, göra behovsanalyser, presentera kampanjer, föreslå aktiviteter, diskutera lönsamhet och värde på varumärken som Fishermans Friend, Färsking, Zeroh, Dextro, Aroma, Lätta, Flora mfl. Till din hjälp har du en engagerad ledning, en erfaren mentor, proffsigt säljmaterial och hjälpsamma fältsäljkollegor.

Kvalifikationer
  • Minst två års erfarenhet från en liknande roll eller som ansvarig inom berörd kategori i butik
  • Erfarenhet av att arbeta mot dagligvaruhandeln
  • Svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Minst gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller marknadsföring
  • God datorvana
  • B-körkort
Din profil

Som person är du trygg och genom din sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla goda affärsrelationer. Vi ser att en av dina främsta motivationsfaktorer är att leverera goda resultat och att överträffa dina mål. Som fältsäljare är du van att fatta beslut samt att motivera dina kunder i regionen mot bättre resultat för båda. Du är en lagspelare som är engagerad i allt du gör och du har god planeringsförmåga.

Kontakt
Vi frågor kontakta gärna divisionschefen Per Landblom på +46734006303.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conaxess Trade täcker sju nationella marknader med ett unikt och effektivt distributionsnätverk, något som gör Conaxess Trade till Europas största självständiga distributör. De tänker globalt men agerar lokalt. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken samt lanserar nya varumärken Conaxess verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, B2B, DVH