Credit Risk Analyst till Comfort i Örebro

Credit Risk Analyst till Comfort i Örebro

Har du kunskaper inom kredithantering och en analytisk förmåga?

Då kan du vara den kreditansvariga vi söker för ett längre hyruppdrag hos Comfortkedjan centralt med placering i Örebro. Du kommer att vara en viktig person i Comforts uppbyggnad av deras kreditprocess. Uppdraget förväntas att starta i november och det finns stora möjlighet till anställning efter uppdraget.

Comfort är Sveriges största VVS-kedja och står för trygghet och kvalitet. Bolaget befinner sig på en spännande förändrings- och tillväxtresa just nu.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du har ett nära samarbete med Comforts ekonomichef och controller i detta projekt. Övriga kontaktytor är kreditförsäkringsföretaget, Comforts medlemsföretag och leverantörer.

Arbetsuppgifter:
  • Bevaka, analysera, bedöma och godkänna kreditgränser
  • Kontakt med kreditförsäkringsbolaget, medlemsföretagen och leverantörer
  • Ta fram rapporter och statistik
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en helt ny roll vilket innebär stora möjligheter att få påverka rutiner och processer. Då rollen innebär många olika kontaktytor är du kommunikativ och serviceinriktad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilekonom eller som har en likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet av kredithandläggning. Du har en stor förståelse för siffror och är en avancerad Excel-användare. Du har tidigare arbetat i något affärssystem.

Du tar ett stort eget ansvar och har lätt för att knyta kontakt med andra människor. Vidare så är du analytisk, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.