Elektronikkonstruktörer till spännande uppdrag!

Elektronikkonstruktörer till spännande uppdrag!

Är du elektronikkonstruktör ute efter en ny utmaning? Har du studerat till civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik? Till Combitech söker vi nu nya medarbetare inom elektronikkonstruktion. Uppdraget förväntas starta i slutet av augusti. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Combitech fortsätter växa och har ett utökat behov av elektronikkonstruktörer till Karlskoga och Örebro. I din roll som elektronikkonstruktör får du följa hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Dina arbetsuppgifter blir därför varierade och består av både nykonstruktion samt förbättringar av befintlig elektronik. Ingen dag är den andra lik hos oss och variationen på arbetsuppgifter är stor då vi arbetar i flera olika projekt med olika produkter samtidigt.
Du ges möjligheten att arbeta på företag inom främst verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik. Vi söker både dig som redan har några års erfarenhet av elektronikkonstruktion men också dig som är nyexaminerad med ett stort intresse och driv och viljan att utvecklas. Vi tror i vilket fall att du har kännedom om digital- och/eller analogkonstruktion, EDA och FPGA och ser gärna att du har erfarenhet av Mentor Graphics verktygs suite, ModelSim eller liknande. Kanske har du även kunskap av hårdvarunära programmering?

Tidigare erfarenhet av arbete inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin är meriterande men inget krav. Du som söker har naturligtvis goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort B.
Vi tror att du som söker är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor och är ödmjuk inför nya utmaningar. Vi tror att du redan idag är en uppskattad kollega som smittar andra med ditt engagemang och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet.

Om verksamheten

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1 900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

Läs mer på: http://www.combitech.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)