Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor att planera, genomföra och följa upp den dagliga verksamheten på förskolan som ligger i Örebro. Barngruppen består av 1 avdelning med barn i blandade åldrar, 1-6 år.

Tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse. Anställningen kan vara en tillsvidareanställning alternativt visstid till och med juni beroende av din kompetens eller önskemål.

Din profil

Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, gärna med erfarenhet av att arbeta i förskola eller skola att söka tjänsten. För att lyckas i rollen är det viktigt att du aktivt skapar relationer med både elever och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och har förmåga att både enskilt och tillsammans med dina kollegor snabbt hitta lösningar på uppkomna problem. Du känner dig trygg i rollen som förskollärare vilket märks tydligt i nya sammanhang.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Örebro stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering