Driven och operativ VD till City Örebro

Driven och operativ VD till City Örebro

Är du en driven och prestigelös person? Är du en lyhörd och tydlig ledare som brinner för att skapa delaktighet? Kan du med ditt engagemang och din sociala förmåga bidra till en positiv utveckling i en verksamhet? Har du en passion för att bygga relationer och nätverk?

Nu söker vi en kreativ och modig ledare som brinner för att skapa en attraktiv stadskärna - en viktig nyckelroll där du tillsammans med ditt team tar City Örebro till nästa nivå! Kanske är du exakt den vi söker, nu har du chansen!

Vi ser fram emot att höra från dig!

City Örebro erbjuder
City Örebro arbetar för ett levande och attraktivt city, en aktiv samverkan mellan medlemmar och kommun, samt för Örebro som ett intressant besöksmål. I rollen som operativ VD har du en viktig nyckelroll att bidra till Örebro citys utveckling. En möjlighet att skapa framtidens citykärna som upplevs som en trygg, ren och attraktiv plats som är lättillgänglig för alla. Du arbetar proaktivt genom samverkan och nära samarbete med polisen och fastighetsägare. Under 2021 har antalet medlemmar ökat och rekord i antal sålda presentkort.

Fokusområden nu och framåt är medlemsnyttan, fortsatt tillväxt, marknadsföra och locka kommuninvånare och besökare till city. För att lyckas behöver du ha fokus på såväl platsutveckling och synlighet som tillgänglighetsfrågor och trygghetsfrågor.

Om tjänsten
Främst handlar rollen som operativ VD om att leda och utveckla verksamheten genom att värna om samt fördjupa relationen med medlemmar och externa samarbetspartners. Inom ramen för uppdraget har du även medarbetaransvar för ett team på 3-5 personer med kompetenser inom projektledning, evenemang, marknadsföring och kommunikation. I rollen som operativ VD har du också det övergripande ansvaret för ekonomi och administration. Rapportering sker till styrelsen.

Som VD på City Örebro har du en operativ ledarroll som innebär att arbeta hands-on och nära dina medarbetare. I ett litet team handlar det om att arbeta brett och alla behöver hjälpas åt. Samtidigt som du är en aktiv ambassadör och symbol för den individuella mångfald och engagemang som finns såväl internt inom organisationen som externt och på Örebro citys gator.

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av en ledande roll med ansvar för såväl projekt, budget och resultat. Du har en eftergymnasial utbildning inom till exempel ekonomi, marknad, projektledning eller kommunikation. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet från olika branscher med dig in i tjänsten. Har du erfarenhet av att driva projekt och utvecklingsarbete i samverkan, eller cityutveckling i en liknande roll är det meriterande. Har du dessutom mediavana är det ett stort plus.

Som person är du driven och utvecklingsinriktad. Du har en hög kommunikativ förmåga och en styrka i att entusiasmera och få med dig andra. Du är lösningsorienterad och har ett helhetsperspektiv. Du trivs som bäst i en roll med många kontaktytor och använder ditt stora kontaktnät för att hitta nya samarbetspartner och mötesformer. Du har modet att utmana och ifrågasätta det traditionella samtidigt som du har fingertoppskänslan för att skapa samsyn och få alla att vilja dra åt samma håll. Du har ett stort engagemang och brinner för att skapa en attraktiv stadskärna. Ditt ledarskap präglas av ett coachande förhållningssätt med syftet att utveckla dina medarbetare. Du är strukturerad och har stor tillit till dina medarbetare och delegerar gärna med ansvar, samtidigt som du vet vikten av att återkoppla och ge feedback.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Information och kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar City Örebro med AxÖConsulting. För mer information om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via e-mail anneli.wallin@axoconsulting.se

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 29 maj 2022. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om City Örebro
City Örebro är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar. Våra medlemmar utgörs av fastighetsägare, butiker, restauranger, fik, hotell samt övriga verksamheter inom besöksnäringen. Örebro kommun stöttar vårt arbete för en levande stadskärna. Samverkan mellan stadens alla aktörer är nyckeln till framgång.

Vi jobbar för en trygg, trevlig och tillgänglig stadskärna i Örebro!

Läs mer om oss:

https://cityorebro.com/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)