Extraarbete som onsitetekniker under 2019

Extraarbete som onsitetekniker under 2019

Vi har en kund som i 3-4 veckor under 4 tillfällen, totalt ca 4 månader, under 2019 kommer att behöva stärka upp med en person i sin onsite supportgrupp. Arbetet kommer att utföras på plats på deras kontor i Karlstadsregionen och i Örebroregionen.

Kanske har du något annat arbete som går att kombinera med det här uppdraget, eller du kanske studerar på distans och vill tjäna lite extra pengar - hör då av dig till oss direkt.

Arbetsuppgifter
Som onsitetekniker ger du support både på plats samt via telefon, mail och fjärrstyrning. Alla ärendena registreras i ett molnbaserat ärendehanteringssystemet.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. felsökning samt problemlösning i MS-plattformar, hårdvara, mjukvara, antivirus, nätverk, MS Office, nyinstallationer av datorer, lösenordshantering, kontoadministration i Active Directory, behörighetsadministration samt inköp och beställningar. Support innefattar även smartphones, plattor och att felsöka och konfigurera skrivare.

Din profil
För att lyckas i rollen så bör du ha arbetat i någon form av IT-support, som exempelvis en onsite support roll alternativt 2nd line, i något år.

Vi lägger stor vikt vid dig som person och ser därför gärna att du är social och serviceinriktad ut i fingerspetsarna. Du tycker om problemlösning och därigenom att hjälpa kunder och medarbetare på ett pedagogiskt sätt. Vidare är du självgående, stresstålig och strukturerad.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, deltid, part time, konsult, Consultant, data, IT technician, Örebro.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 17 feb (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?