Databastekniker till Örebro - direktrekrytering

Databastekniker till Örebro - direktrekrytering

Vi söker nu en databastekniker. Vår kund siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av deras nya gemensamma resa.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Din roll som databastekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet. Att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser i vårt uppdrag som IT-leverantör på den nordiska IT-driftsmarknaden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar.

Din profil
Du har en teknisk kompetens och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen med inriktning Microsoft SQL. Om du till och med har arbetat i projekt med ett ledande ansvar ser vi det som meriterande.

Vi utgår från att du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor och tycker att det är kul att både arbeta i team och självständigt.

Vidare känner du igen dig i nedan beskrivning:
  • Brinnande intresse för teknik och är villig att lära nytt
  • Utbildning inom IT, YH-utb eller motsvarande eftergymnasial utbildning
Du behärskar följande tekniker:
  • Windows Server med tillhörande tjänster
  • Microsoft MS SQL
  • Övervakning
  • Du talar svenska och engelska
Vi kan erbjuda dig
Vår kund utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Arlinda Shefketi på tfn: 0734-159372 eller arlinda.shefketi@centric.eu.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?