Kyltekniker till Örebro

Kyltekniker till Örebro

Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Caverion är en välmående koncern som står stabilt oavsett säsong. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och stora utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Gemenskap och starka team är något vi värderar högt. Vill du vara med och bygga framtiden med oss? Sök då tjänsten som Kyltekniker / Kylmontör på Caverion Örebro redan idag!

Caverion erbjuder helhetslösningar inom kyl-, och frysutrustning, luftkonditionering och specialapplikationer. Vi har ett mycket gott rykte på marknaden - vilket till stor del beror på vårt kompetenta och erfarna serviceteam.

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker hos Caverion hjälper du våra kunder med deras kyl-, och frysutrustningar. Du arbetar med allt från nyinstallationer till schemalagt underhåll och akut service. Ofta genomför du arbetet ensam, men ibland är ni flera som hjälps åt. Det mesta av arbetet sker ute hos våra kunder, och du tar dig mellan uppdragen i en av våra servicebilar. Ibland kan det dock vara bättre att plocka hem utrustningen till vår modernt utrustade verkstad.

Arbetet är varierande och den ena dagen är sällan den andra lik.

Kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kylservice och som har kylbehörighet kategori 1. Du har troligen en utbildning på minst gymnasienivå med teknisk inriktning men framför allt har du lärt dig yrkesrollen genom praktiskt arbete. Vi tror att du har arbetat som kyltekniker i minst tre år, och har du arbetat med angränsande områden såsom exempelvis ventilation, VVS eller styr och reglerteknik, samt CO2, och kunskaper inom Propan är även detta meriterande.
Vi använder oss av digital återrapportering mot kund, Serviceonline/Servicesystem kyl.

Du har B-körkort.

Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
  • Innovation
  • Samarbete
  • Ansvar
  • Professionalitet
Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta rekryterande chef,
Bo Eriksson på telefonnummer: 070-6444509 eller e-mail: bo.x.eriksson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.