Verkstadsansvarig till Carglass® Örebro

Verkstadsansvarig till Carglass® Örebro

Vill du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och samtidigt ha ett roligt och spännande jobb?
Vi söker en verkstadsansvarig till en av våra verkstäder på Carglass® i Örebro och söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med ett brett ansvarsområde. Du gillar att arbeta inom service där kundupplevelsen är central. Du behöver också vara initiativrik och kommunikativ då dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa hög servicekvalitet, både gällande ordning och reda såväl som korrekt genomförda servicearbeten.

Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30.000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation under 2021.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byten av fordonsglas. På verkstaden arbetar du tillsammans med en bilglastekniker.

I arbetsuppgifterna ingår att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.

Vem är du?
Du har erfarenhet från serviceyrke med direkt kundkontakt. Du har ett stort tekniskt intresse eller fallenhet för det tekniska. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Arbetet som Verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med gott omdöme.

Erfarenhet av bilglasarbeten är meriterande. Har du inte erfarenhet av reparationer eller byten av bilglas tillhandahåller Carglass® utbildning och support för att du ska få förutsättningar att lyckas i rollen.

Kvalifikationer
  • Manuellt B-körkort
  • God kunskap i det svenska språket
  • God vana av att använda dator som arbetsredskap
  • Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete
  • Tidigare erfarenhet från arbetsledning är meriterande
Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.

Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.

Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss!

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV genom formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Rekryteringsgänget på Carglass®
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.carglass.se/?service=branch
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren