Account manager till Canon Business Center

Account manager till Canon Business Center

Tjänstebeskrivning

Är du tävlingsinriktad och har en vilja utöver det vanliga? Är du nyfiken, orädd och brinner för kickarna inom försäljning? Då kan du vara vår nya Account manager på Canon Business Center i Örebro.

Canon är världens största skrivartillverkare och marknadsledare på copyprinters. Canon Business Center finns på 30 platser runt om i landet. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av dokument- och utskriftslösningar.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Canon söker en målmedveten account manager som vill ta nästa steg i sin säljkarriär. Du erbjuds en tjänst där du får ansvar för hela försäljningsprocessen från första kontakt till avslut och uppföljning. Ditt primära fokus är att sälja in helhetslösningar inom copy/print med både installation, service och underhåll. Inledningsvis är tjänsten främst fokuserad på nya kunder. Du får givetvis möjlighet till att bygga vidare på de affärer du skapar och det är bara du själv som sätter gränser för hur långt du vill nå. Du kommer vara en del i ett säljteam där alla spelare har en viktig position. Du arbetar efter egen budget och rapporterar till försäljningschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som account manager är att:
  • Aktivt bearbeta nya kunder per telefon/Linkedin/andra tillvägagångsätt
  • Boka möten och träffa potentiella kunder
  • Ta fram offerter/underlag
  • Aktivitetsfrämjande möten med kunderna
Krav på person

Vi söker dig som vet att du är en toppsäljare ut i fingerspetsarna. Det är meriterande med tidigare säljerfarenhet men rätt vilja och inställning väger tyngre. Du är en hunter och ser en härlig utmaning i att kontakta kunder och driva processen framåt. Vidare är du klipsk och lösningsorienterad då du alltid försöker hitta nya och bättre tillvägagångssätt, med ett ständigt fokus på affären.

Stämmer du in på följande:
  • Du är social, nyfiken och orädd
  • Du har en vinnarmentalitet utöver det vanliga
  • Du siktar alltid på att krossa dina mål
  • Du älskar kickarna inom försäljning
Då kan du vara rätt person för att växa tillsammans med oss och vi ser fram emot din ansökan.

Övrigt

Start: Augusti 2019
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument att göra. Oavsett om du söker efter kopieringsmaskiner, kontorsskrivare, scanners eller kanske mjukvara för snabbare dokumenthantering. Vi har allt du behöver med en olika finansieringslösningar. Du kan hyra, leasa eller köpa och komplettera med ett serviceupplägg som passar just era behov.Vi har dessutom skapat en lära som vi kallar för dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare med dokument och information. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss. I praktiken kan det handla om allt från att hitta bättre rutiner för avtalshantering, till att få rätt mjukvaror att jobba så bra som möjligt ihop med en viss storformatskrivare. Vi vet att små förändringar kan innebära stora förbättringar.

Sökord: Account manager, Säljare, Fältsäljare, Försäljning