Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt stora tillväxtmöjligheter. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut.

Vi söker dig som
Är nyutbildad eller har några års erfarenhet inom labbarbete eller liknande områden. Du är noggrann och ambitiös med en hög känsla för kvalité och struktur där lagkänsla samt prestigelöst förhållningssätt är viktiga faktorer. Dina personliga egenskaper av högre vikt än en gedigen meritförteckning.

Rollen som Labbassistent
Som Labbassistent är du labbets stöttepelare. Du ser till att förbereda nya tester, sköter all dokumentation samt hjälper till med att genomföra tester. Du arbetar systematiskt och noggrant för att säkerställa kvalité i allt du gör. Du rapporterar till Labbansvarig och Supply Chain Manager.

Huvudarbetsuppgifter
  • Förbereda testuppsättningar
  • Genomföra nödvändiga tester av ljus samt andra produkter
  • Dokumentera testresultat samt skapa upp rapporter
  • Går igenom och kategoriserar rapporter
  • Behjälplig i labbet med diverse frågor som kan dyka upp

Anställningsform

Tillsvidare, heltid
Kollektivavtal finns

Ersättning
Fast månadslön

Så ansöker du
Klicka på "Ansök nu" knappen och skicka in CV samt Personligt brev märkt "Labbassistent".

Sista dag för ansökning: 21.06.13
Urvalet sker löpande
Mer info
Kontaktperson Peiman Naderi
Telefon 073-032 39 99
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://candlesscandinavia.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Candles Scandinavia är Nordens största tillverkare och distributör av doftljus och övriga doftsättningsprodukter med bland annat nordisk agentur för flertalet av världens största doftljusmärken, däribland Yankee Candle och WoodWick. Därtill har bolaget en egen doftljusfabrik där man med labbet och utvecklingsavdelningen som kärna i den egna produktionen utvecklat ett 100% naturligt vax som kan beskrivas som världsunikt. Bolaget tillverkar idag under ramen för Private Label doftljus och rumsdofter till kunder så som H&M, Kicks, Åhléns, Rituals med flera.

Candles Scandinavia bedriver sin verksamhet i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt i Örebro och är idag ca 30 medarbetare med en omsättning på ca 110 miljoner kronor. Efter flera expansiva år med snabb tillväxt går man nu in i en spännande fas där fokus ligger på ökad strukturering, effektivisering där kvalitets- och miljöarbetet prioriteras.