Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova

Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova

Om
företaget


Continova är en rikstäckande och professionell leverantör till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment för att säkerställa kvalitet och flexibilitet i leveransen till sina kunder. Med ett stort utbud av produkter såsom däckmaskiner, fordonslyftar, plåt och skadeutrustning, verkstadsinredning och förbrukningsmateriel. Vi erbjuder även lösningar inom verkstadsplanering samt utbildningar.

Huvudkontoret ligger i Kungsbacka med lager och administration i trevliga lokaler, företaget är representerat rikstäckande med representanter på fältet och vi idag totalt ca 45 anställda.

Arbetsuppgifter


Som distriktsansvarig på Continova ansvarar du för försäljningen mot
Däckfackhandeln i mellan- Sverige. Dina kunder varierar från enmansföretag till större verkstäder och ditt fokus ligger på att bygga en relation med alla aktörer inom ditt distrikt. Continova erbjuder ett brett produktsortiment och där du med stort engagemang gärna demonstrerar nya maskiner, produkter och tillbehör för dina kunder. I rollen som distriktsansvarig arbetar du efter budgetmål och du lägger själv upp ditt arbete och din strategiska planering för hur du ska nå dessa. Du utgår från hemmet och fokuserar ditt arbete på att göra säljande kundbesök. Leveranser sker både från bilen och från vårt huvudlager. Ditt arbete innebär att vara rådgivande och professionell leverantör med en mycket bred och kvalitativ produktportfölj.

Distriktet sträcker sig över Värmland, Närke.
Västmanland och Södermanland.

Lämplig utgångsort Örebro med omnejd.
Övernattningar i tjänsten förekommer.

Utbildning,
erfarenhet och personliga egenskaper


Vi tror att du som söker en person som motiveras att driva ditt eget arbete och planera strategiskt för att nå dina mål. Du känner dig trygg i kontakten med nya människor och du trivs som bäst när du får vara ute och besöka kund i ditt distrikt. I din roll som säljare drivs du av att skapa långsiktiga samarbeten och strävar efter att bygga relationer med dina kunder.
Vidare brinner du för att träffa nya människor och leverera lösningar till såväl kunder som kollegor.

  • Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med tekniska produkter och har en erfarenhet från Däckbranschen
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Vi ser gärna att du arbetat mot eller har praktisk erfarenhet av Däckverkstäder/bilverkstäder samt erfarenhet av egen kundkontakt.


Du erbjuds

Jobbar du på Continova hamnar du på ett attraktivt företag med familjär företagskultur i en platt organisation. Trots att du arbetar självständigt i ditt distrikt har du ett nära samarbete med vår Inhouse avdelning i form av produktansvariga och serviceavdelning. Arbetsfordon, telefon och dator ingår i tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Patrik Örtengren
Email Mejla Patrik Örtengren
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.continova.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2020 (6 dagar kvar)