Säkerhetstekniker elektronik Örebro

Säkerhetstekniker elektronik Örebro

Vill du bli en del av CERTEGO?

Låter det intressant att arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern, erbjudas spännande utvecklingsmöjligheter och jobba med det senast inom säkerhetslösningar? Då är CERTEGO rätt plats för dig.

Hos oss får du en spännande och varierande vardag och möjlighet arbeta med ett glatt gäng på vår filial i Örebro. Du får samtidigt möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll. Ditt arbete utgör grunden för vår verksamhet och vi vill att du ska trivas och tycka om ditt arbete. Du får samtidigt möjlighet att skapa trygghet för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passersystem, brandlarm, CCTV etc. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du bidrar till teamets samarbete och är social med hög känsla för service.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs att du har kunskap om någon/några av de produkter vi arbetar med. Exempelvis ARX, RCO, SPC, ESMI eller Aptus men även andra system kan vara aktuella. Du gillar problemlösning och för dig är det viktigt att kunden är nöjd med det arbete du gjort. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig!
CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Jourtjänstgöring kan komma att bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktpersoner
Ida Wetterberg
Rekryterare
021-10 96 22
Ida.Wetterberg@certego.se
Mer info
Kontaktperson Ida Wetterberg
Telefon 021-10 96 22
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 jan 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.