Kalkylator

Kalkylator

För att fortsätta att utvecklas framåt behöver vi förstärka vårt gäng ytterligare och söker nu vår nya medarbetare:

Kalkylator

Är du en driven person som vill arbeta i en sammansvetsad grupp med stark teamkänsla? Vi söker dig som har ett stort intresse för kalkylering och ritningsläsning, och vill vara en del av vår fortsatta tillväxt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kalkylator hos oss arbetar du med att driva anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Tar fram bygg- och projektkostnader för olika byggprojekt. Du säkerställer lönsamheten i projekten, upprättar anbuds- och produktionskalkyler för erhållna och kommande projekt. Arbetet innebär också mängdframtagning samt prissättning. Du är också ett stöd gällande kalkyl- och kostnadsfrågor för kollegorna i företaget.

Din profil
Vi söker dig som har en för tjänsten lämplig bakgrund och utbildning. Erfarenhet och kunskap inom beräkningsarbete, ritningsläsning. Kunskaper inom AutoCAD samt Revit ser vi som meriterande. Vi lägger dessutom stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stort värde vid att du är noggrann, strukturerad och klarar av att arbeta under tidspress. Kvalitet är viktigt för oss! Vi tror att du är en person med god datavana samt behärskar svenska i tal och skrift.

Krav/meriterande är
· Erfarenhet och kunskap av beräkningsarbete

· Erfarenhet av ritningsläsning, och ändringar

· Erfarenhet av Auto CAD och Revit

· God allmän datavana

· Social kompetens

· B-körkort är ett krav

Villkor
Vi erbjuder dig en intressant och omväxlande tjänst, där du arbetar tillsammans med kunniga kollegor i ett växande företag. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, och i övrigt attraktiva villkor. För rätt person finns möjligheter till att påverka tjänstens utformning framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig
rekryterare Anna Brorson 070-601 22 46, anna.brorson@synq.se

Sista ansökningsdag är 2020-03-01, men vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.synq.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CARDIE BYGG AB startades 2016 av nuvarande ägare. Huvudfocus har hela tiden varit att erbjuda byggtjänster utförda med hög kvalitet och ett mycket gott bemötande!

CARDIE BYGG AB arbetar i princip uteslutande med ombyggnationer, ROT-renoveringar, och tillbyggnader i huvudsak inom Örebro Län. Våra kunder är fastighetsägare och företag med ramavtal.