Vi söker en självgående plattsättare

Vi söker en självgående plattsättare

BYGG & BOSTAD expanderar och söker en självgående plattsättare med yrkeserfarenhet. Vi jobbar inom fastighetsrenoveringar där du kommer jobba med plattsättning i badrum och kök/hall.

Nu söker vi en plattsättare med yrkesrefarenhet, nogrannhet och stor yrkesstolthet. Du kommer se till att badrummen blir färdigställda inklusive underarbete (tex flytspackling/fuktspärr). Vi ser att du har ett öga för resultatet och kan planera din tid själv. Du kommer få eget ansvar för genomförandet. Plattsättning även i kök/hall.

Som person är du driven, har framåtanda och ett öga för slutresultatet. Ditt arbetssätt är strukturerat och nogrannt. Eftersom tjänsten innebär samarbete med kollegor inom andra yrkesgrupper är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och inte minst ansvarstagande. Skulle du även beskriva dig själv som en problemlösare? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi ser att du är:
  • Självgående och strukturerad
  • Utbildad plattsättare
  • Flerårig yrkesvana inom plattsättning
  • Talar/skriver flytande svenska
  • Har körkort (b)
  • Är social och glad
  • Tar ett eget personligt ansvar
  • Är flexibel i ditt arbetssätt
BYGG & BOSTAD genomför totalrenoveringar av lägenheter inom det sk miljonprojekten, dvs hyreshus byggda mellan 50-70 talet. Vi är flexibla och lösningsorienterade, vilket är vår styrka. Vi levererar vår lösning i tid med yttersta kvalitet. Vi är positiva och ser lösningar istället för hinder.

Hos oss kommer du jobba i ett sammansvetsat gäng inom en rad yrkesområden (el/vvs/måleri/bygg/vvs mm). Vi alla strävar efter att leverera kvalité i vårt arbete och är stolta i våra yrkesroller.

Till din hjälp finns skickliga kollegor, bra arbetsmiljö och en social arbetsplats där man kan påverka efter egna idéer. Det är högt i taket för den enskilde. Vi erbjuder flexibilitet i arbetstider. Vi har kollektivavtal, försäkringar mm. samt erbjuder lön som ligger lite över branschen.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. OBS! Vi har ingen möjlighet att ta emot lärlingar/praktikanter. Vi undanber oss rekryteringsföretag/markndsförare och dyl och hanterar rekryteringen själva.

För att söka tjänsten: Skicka CV samt personligt brev.

Obs! Vi behandlar bara kompletta ansökningar med CV samt personligt brev. Vi kommer kalla intressanta personer fortlöpande till intervju. Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Telefon 0763056699
Email Mejla Bygg & Bostad Fastighetsrenovering
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Golvläggare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggobostad.se
Sista ansökningsdag 11 aug 2019 (21 dagar kvar)