TechLead till SEB i Örebro

TechLead till SEB i Örebro

Vill du följa med oss på den digitala resan att bygga den nya betalplattformen för SEB? Vi söker just nu en TechLead till våra team i Örebro!

Din vardag
Vårt kontor ligger mitt i Örebro med ca 75 anställda. Du kommer vara del av en växande avdelning bestående av 25 personer. Vi har en gedigen introduktion med en tydlig plan för hur du ska få en bra start på din anställning hos oss bland annat genom par programmering.

I din roll som TechLead arbetar du med utveckling och förvaltning inom ramen för våra betalapplikationer. Du kommer att arbeta i ett agilt team med hög kunskap och mycket erfarenhet. Vi jobbar mest med Microsoftbaserade språk och ramverk och den tekniska specifikationen för applikationen är C#, MS SQL/T-SQL, ADO.NET, WCF, Redis och Rabbit MQ. Som TechLead kommer du att ha en aktiv roll i utvecklargruppen och håller dig uppdaterad på nya tekniker och kan driva innovation och förändringsarbete. Du kommunicerar och samarbetar med våra intressenter och deltar i SEB's utvecklar Community. Vi i teamet brinner för det vi jobbar med och värnar om varandra. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus.

Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och vårt mål är att du alltid ska ha möjligheten att fortsätta utvecklas inom din roll, både genom utmanande uppdrag och utbildning.

Vem är du?
För att trivas som TechLead hos oss ska du ha en hög teknisk kunskap med flera års erfarenhet av programmering, gärna inom Microsoft världen. Du gillar innovation och är bra på att kommunicera ditt budskap i både tal och skrift. Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta i ett agilt team. Du inspireras av att lära dig nya saker och att sprida din kompetens till andra.

Du pratar svenska och engelska flytande.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-11-30. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Jenny Ulfgren,Team Manager, på telefon 070-7635129.

#LI-POST
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)