Senior .NET utvecklare till SEB i Örebro

Senior .NET utvecklare till SEB i Örebro

Vi växer/utökar och söker nu en senior .NET utvecklare till vårt agila team med placering Örebro.

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av vårt agila team som ansvarar för utveckling och förvaltning av våra system Prime Brokerage och Prime View. Teamet utvecklar parallellt en helt ny mikrotjänstebaserad lösning som på sikt skall ersätta våra befintliga system.
Inom teamet jobbar vi agilt, och för oss är det en självklarhet att kontinuerligt jobba med förbättringsmöjligheter.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en driven, socialt kompetent, proaktiv och engagerad utvecklare som har lätt att skapa förtroende och samarbeta med andra. Du är bra på att förstå affärens behov för att kunna implementera rätt lösningar. Du gillar att diskutera olika lösningar, tekniska såväl som produkt- och affärsmässiga. Du är senior till ditt sätt, har förståelse för att den tekniskt mest fulländade lösningen kanske får stå tillbaka för den affärsmässigt lönsamma även om din roll givetvis blir att förespråka det tekniska.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta i Microsoftbaserade system samt har kunskaper i C#, .NET och SQL. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster, distribuerad data och Rest API:er är ett stort plus. Du ska även vara van att jobba enligt TDD och med CI/CD.
Du har teknisk högskole-/universitetsutbildning eller likvärdig erfarenhet.
Meriterande är erfarenhet från arbete inom finans- och banksektorn, samt tekniker som, Angular, Kafka, NoSQL, IBM MQ och Docker.

Att arbeta på SEB
Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner - vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå sina mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 10 maj 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Katarina Skagerlund, Head of ISD Trading Örebro, på telefon 070-760 50 63.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (22 dagar kvar)