Orderadministratör med känsla för siffror till Bumax AB

Orderadministratör med känsla för siffror till Bumax AB

Är du en noggrann person som drivs av att stötta upp säljprocesser med orderhantering och hålla en hög servicegrad gentemot kund? Trivs du med att arbeta i affärs- och ordersystem samt kontinuerliga uppföljningar av lagersaldo? Då kan detta vara nästa steg i arbetslivet för dig.

BUMAX är ett omtyckt familjärt företag där du sitter tillsammans med trevliga kollegor i ljusa och rymliga lokaler. Du får chansen att utveckla dina färdigheter inom administration genom en inledande introduktion och därefter har du tillgång till erfarna och hjälpsamma kollegor som kan stötta dig i ditt dagliga arbete.

BUMAX är en innovativ och ledande tillverkare samt leverantör av höghållfasta och höglegerade rostfria fästelement med anor sedan 1600-talet. BUMAX tillverkar och lagerför världens starkaste rostfria skruv som marknadsförs och används över hela världen. Bolaget ingår i BUFAB-gruppen som finns i 24 länder och omsätter drygt 3 miljarder kronor årligen.

Omfattning:
Tjänsten avser en heltidssysselsättning med kontorstider och viss möjlighet till flex. Startdatum för uppdraget är enligt överenskommelse och målet med anställningen är att den övergår till BUMAX efter sex månader.

Arbetsbeskrivning:
Som orderadministratör förväntas du stötta säljorganisationen med orderhantering, bokning samt administration för att effektivisera och säkerställa att BUMAX kunder får bästa möjliga service.

I rollen ingår dessa arbetsuppgifter:
  • Boka kundorder och administrera dem i affärssystemet Jeeves.
  • Följa upp tillverkningsordrar och lovade leveranstider.
  • Hantera lagerbokningar samt lagernivåer.
  • Fakturering.
  • Assistera i framtagandet av rapporter.
Vi ser att du har arbetat med administration tidigare men gärna även inköp och fakturering. Har du tidigare erfarenhet inom logistik så bedömer vi det som meriterande. Du har god datorvana och använder Excel på ett effektivt sätt i ditt arbete. Du använder dig av både svenska och engelska och förväntas kunna kommunicera obehindrat i bägge, särskilt i skrift.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-10-01
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Anna Dahl, anna.dahl@randstad.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.