Terminalarbetare Örebro

Terminalarbetare Örebro

Är du en ansvarsfull och kunnig terminalarbetare som tycker att logistik är spännande? Då har du nu chansen att få vara med på en spännande resa på vår terminal i Örebro.

Bli en av oss!
I din roll som terminalarbetare på Bring kommer du att delta i produktion enligt fastställda planer och mål. Du kommer att arbeta operativt med alla förekommande arbetsuppgifter på terminalen. På Bring tar alla medarbetare ansvar och förstår hur deras arbete bidrar till kundnöjdhet. Tillsammans arbetar vi med fokus på kundens behov, kvalitet i alla led och en tillmötesgående framtoning, tre fokusområden som kräver engagerade och kunniga medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Lastning och lossning av gods
 • Kontroll, scanning och sortering av gods
 • Avvikelsehantering och övriga administrativa förekommande uppgifter
 • In- och utlämnande av gods
 • Truckkörning
 • I övrigt förekommande arbetsuppgifter på terminalen

Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning
 • Har minst 1 års branschvana, gärna från liknande typer av logistikverksamhet
 • Har truckkort A1-4, B1-2 och en god vana att framföra truck på ett säkert vis
 • Behärskar svenska i både tal och skrift
 • Har god lokalkännedom i Örebro med omnejd
 • Har god datorvana

Personliga egenskaper


För att lyckas i ditt arbete hos oss, behöver du som person vara noggrann, kvalitets- och säkerhetsmedveten. Det är också viktigt att du är en lagspelare med god förmåga att samarbeta. Du trivs med flera bollar i luften och har lätt för att finna återhämtning efter en fartfylld arbetsdag. Vi värdesätter eget driv, vilja och flexibilitet. Slutligen behöver du ha en viss fysisk uthållighet för att klara av att utföra arbetet på ett säkert sätt.

Sist, men absolut inte minst, delar du våra värderingar; att vilja mer, att ta ansvar och att spela för laget

Vårt erbjudande


Ett arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag. Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är förlagd på Brings terminal i Örebro.

Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Om du önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ulf Magnusson via e-post: ulf.magnusson@bring.com eller via telefonnummer: 073-9888842.

Vi förbehåller oss rätten att genomföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Vi tillämpar löpande urval och ansökningsfristen kan därför komma att stängas innan sista ansökningsdatum. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via e-post.

Vi strävar efter att vara en mångkulturell koncern med stor mångfald och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön och ålder.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bring.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)