Fastighetschef på Brevens Bruk AB

Fastighetschef på Brevens Bruk AB

Vi tror att du lockas av kombinationen av att ansvara för ett kulturhistoriskt värdefullt fastighetsbestånd samtidigt som du utvecklar och renoverar byggnader för ny verksamhet och uthyrning. Du får möjligheten att verka (och ev. bo) i en fantastiskt vacker miljö med livskvalitet utöver det vanliga.

Om tjänsten

Du kommer till en central position i en familjär och öppen miljö, i en sund koncern där ditt ansvar är att hantera och förvalta fastighetsbeståndet i Brevens Bruk AB. Arbetsuppgifterna är breda och varierande med allt från hyresförhandlingar, underhåll till nybyggnationer. Du är direkt underställd VD och kommer att arbeta nära ekonomichefen med att bland annat analysera fastighetsverksamheten som du är ansvarig för.

I rollen ingår personalansvar samt ledningsgruppsarbete. Brevens Bruk står inför ett antal spännande utmaningar, där du kommer ha en central roll.

Vem är du?

Du har en lämplig utbildning och relevant erfarenhet inom fastighets och/eller byggbranschen.

Som person är du affärsmässig och seriös. Du är prestigelös och har en god förmåga att engagera dina medarbetare utan att tappa säkerhetsaspekten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Om verksamheten

Brevens Bruk AB är idag ett modernt skogs- och lantbruksföretag med en fastighetsförvaltning.
Huvudnäringen är skogsbruk som bedrivs uthålligt på 13 000 hektar produktiv skogsmark. Bolaget är FSC och PEFC certifierat.
Lantbruket bedrivs på knappt 500 hektar, varav 320 hektar i egen drift med Eko-odling och från hösten dikoproduktion.
Fastighetsrörelsen är inriktad på att driva verksamhetslokaler, hyreshus och korttidsuthyrning, med en långsiktig ambition att öka turistverksamheten.

Gå gärna in på vår Facebooksida "Brevens Bruk AB" för att se mer om vad som händer hos oss.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (33 dagar kvar)