Resande montör / Montör till Nordic Gas

Resande montör / Montör till Nordic Gas

Har du tidigare erfarenhet av teknik och tycker om att arbeta både självständigt och i team? Är du dessutom flexibel? Vi söker nu dig som vill jobba som resande montör till Nordic Gas Solutions.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Gas Solutions AB.

Om företagetNordic Gas är specialiserade på anläggningar för naturgas och biogas med höga krav på en säker och miljöriktig hantering. Företaget arbetar för att öka användning av energigas i samhället med inriktning mot transportsektorn. Nordic Gas affärsidé bygger på leveranser av nyckelfärdiga gashanteringssystem med fokus på tankstationer och gaslager samt back up-anläggningar. De levererar kundanpassad modern teknik för naturgas och biogas som omfattar både gasfas och gas i flytande form. Nordic Gas solutions har fabrik i Estland samt kontor i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterSom resande montör tillhör du ett team på sex personer. Du utgår ifrån ditt hem och åker på planerade uppdrag. Uppdragen är av bred variation där du både jobbar självständigt men även tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter innefattar allt ifrån montagearbete, reparationer och service. I och med att Nordic Gas stationer är stationerade i hela Sverige ingår det i denna tjänst övernattningar på annan ort.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
  • Meriterande med kunskaper inom elmotorer, motorkunskap, rör eller som bilmekaniker
  • B- körkort
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
För att lyckas i rollen besitter du god flexibel förmåga i den bemärkelsen att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter. Vidare värdesätter du lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget du jobbar för. Du är självgående i din roll och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter samt är noggrann med att hålla deadlines. I och med att du i rollen samarbetar

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, heltid, el, mecka, lyft, fysiskt arbete, rekrytering, el, rör, bilmekaniker, mekaniker
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.