Regionansvarig säljare / Fordonsindustrin / Zetterbergs industri AB

Regionansvarig säljare / Fordonsindustrin / Zetterbergs industri AB

Har du en teknisk förståelse och ett intresse för fordon? Vill du utvecklas inom försäljning? Vi söker dig som vill arbeta i rollen som regionansvarig säljare på ett internationellt ledande företag inom fordonsindustrin med tyngdpunkt på anläggningssektorn.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Zetterbergs industri AB.

Om företagetZetterbergs är en ledande tillverkare i Norden av tippbara flak och dumprar samt fasta flak med hög kvalitet, snygg design och fokus på vikt. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn. Försäljning sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa.
Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner och uppmuntrar personlig utveckling där medarbetarna har ett stort inflytande i företagets fortsatta utveckling framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare till Zetterberg är du ensam ansvarig över region en från Göteborg till Dalarna med angränsning till Örebro. Du har kontinuerlig kontakt med övriga säljare i andra regioner samt din chef som är belägen på kontoret i Östervåla, ni är varandra behjälpliga och stöttar när det behövs. Du arbetar aktivt med prospektering samt att nå ut till potentiella kunder genom telefon och fysiska möten. Redan från start arbetar du med att vårda de befintliga kunderna i regionen där det ställs höga krav på självgående aktivitet och engagemang.
Arbetet utgår från din hemvist men vid önskemål finns möjlighet till ett litet kontor i din region. Du mäts på aktivitet och siffror som individ men även i grupp och har tydligt uppsatta mål att arbeta mot.
Du ges en gedigen introduktion där ambitionen är att du ska få en förståelse för hela flödet, från utveckling, produktion till lager och försäljning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial examen, med fördel inom industri, teknik eller fordon
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
  • Arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning, meriterande med erfarenhet från fordonsindustrin och/eller tillverkningsindustrin
  • God datorvana, meriterande med erfarenhet från affärssystemet Monitor
  • B-körkort, meriterande med C- eller CE kort
Vidare söker vi dig med ett intresse för fordon och teknik samt viljan att utvecklas inom försäljning och relationer. Du tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att utveckla befintligt arbetssätt. I rollen som teknisk säljare på Zetterberg har du många olika kontaktytor och förstår vikten av god kommunikation. Slutligen har du ett stort ordförråd och är duktig på att uttrycka dig informativt och tydligt i tal såväl som skrift.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kontoret är beläget i Östervåla, strax utanför Uppsala men du utgår från din hemort som med fördel är inom regionen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, fordon, industri, regionansvarig, AM, anläggning, fordonsindustri, anläggningssektorn, tillverkningsindustrin, teknik, lastbilschaufför, lastbil, försäljningsansvarig, Zetterberg, heltid, Västerås, Örebro, Västmanland, Värmland
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!