Operativ byggledare inom fiber till Telia

Operativ byggledare inom fiber till Telia

Har du erfarenhet av fiberbyggnation och vill arbeta operativt från beställarsidan? Motiveras du av ledarskap och att skapa goda förutsättningar för andra att lyckas?

Om företagetSkanova bildades 1 januari 2008 och har sedan start varit ett dotterbolag Telia Company men för en tid sedan går Skanova under namnet Telia. De äger och driver öppna nät och levererar högkvalitativa fiber- och kopparnät som täcker hela Sverige. Den snabba utvecklingen av nya tekniska lösningar ställer hela tiden nya krav på kommunikationen. Moderna tjänster som IP-TV och bredband innebär allt större tillgänglighetskrav på nätet. Skanovas nät har en tillgänglighet på 99,9 %.

ArbetsuppgifterSom operativ byggledare arbetar du brett inom de olika kompetensområdena i projekten från schakt till installation. Du stöttar entreprenören på plats och arbetar ute i fält med tekniska lösningar, materialfrågor, markavtalsfrågor och säkerställer att planering och progress dokumenteras och följer Telias riktlinjer. Du fokuserar på projekt utanför stadskärnan vilket kräver god kommunikation med bland annat byalag och markägare. Du arbetar mot ett tiotal projekt parallellt i olika stadier där entreprenörerna har varierande behov av stöttning där du kan ta över vissa arbetsuppgifter eller ansvara för att lösa komplicerade problem. Du säkerställer att leveransen håller den kvalitet och det resultat som är överenskommet och samarbetar med Telias strategiska byggledare och interna stödfunktioner, markägare, entreprenörer, underentreprenörer och kunder.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieexamen meriterande med eftergymnasial med utbildning inom fiber, optoteknik och/eller projektledning
  • Du har gedigen erfarenhet av mark/fiber-byggnation eller rörläggning
  • Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som projektör eller projektledare
  • Erfarenhet av markjuridik och dokumentation
  • Du är kommunikativt skicklig på svenska i både tal och skrift
  • B-körkort
För att lyckas i rollen är du en kommunikativ lagspelare som både kan ta operativa beslut och lyssna och förstå aktörerna i projekten för att skapa goda samarbeten. Du är relationsskapande och har en god ledarskapsförmåga där du kan driva och engagera entreprenörerna så projektet får goda förutsättningar för att lyckas och levereras enligt plan.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar under hela 2019. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Telia. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget eller överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:byggledare, projektledare, projektledning, entreprenad, beställare, fiber, operativ, projektör, mark, ekonomi, telia,
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.