Montör till VoltAir

Montör till VoltAir

Är du i början av din karriär och har en positiv inställning till jobbet? Gillar du en aktiv arbetsdag och är tekniskt lagd? Då är tjänsten som montör hos VoltAir utmaningen du söker!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att VoltAir har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och VoltAir en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetVoltAir som ägs av Volution Group utvecklar, producerar, marknadsför och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden. Med livscykelkostnad som främsta ledord anpassar de enskilda produkter och paketlösningar till varje specifikt projekt. VoltAirs koncept innebär att fabriksmontera, leverera moduler och att platsmontera allt från mindre enhetsaggregat till större centrala aggregat vilket möjliggör maximalt utnyttjande ytor i byggnader.
VoltAir har sitt huvudkontor i Växjö där centrala funktioner som ekonomi, HR och IT är lokaliserade. I Stockholm, Göteborg, Avesta, Nyland och Växjö är försäljningskontoren belägna. VoltAir har dessutom två produktionsenheter, en i Torsby och en i Nyland, i dessa finns produktion, produktutveckling och teknisk support.

ArbetsuppgifterSom montör hos VoltAir är din arbetsdag av en starkt varierande karaktär. Du ingår i ett team som arbetar med montage av luftbehandlingsaggregat i fastigheter såsom exempelvis bostäder, kontor och vårdinrättningar. Exempel på dina arbetsuppgifter är att hantera panelmaterial, klippa till- och montera plåtprofiler, skruva och foga samt utföra servicearbeten på luftbehandlingsaggregat. Du utgår ifrån Örebroområdet men montage och servicearbeten på andra orter förekommer. I arbetsgruppen där du är placerad finns det en ledande montör, minst en senior montör och flera andra montörer som tillsammans bildar ett sammansvetsat och glatt team.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Goda kunskaper i svenska i tal
  • Gymnasieutbildning inom industri (meriterande)
  • Truck- och sax-liftkort (meriterande)
  • 1-2 års erfarenhet av liknande tjänst, exempelvis inom plåt eller montering
För att passa som montör hos VoltAir tror vi att du är driven, ordningsam, flexibel och tar egna initiativ. Eftersom den här rollen är av varierande karaktär ser vi att du föredrar en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter. Eftersom dina arbetsdagar består av att du arbetar tillsammans med andra ser vi även att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montör, Montera, Montage, Ventmontör, Ventilationsmontör, Ventilation, Heltid, Plåtslagare, Industri, Bygg, Fläkt, Luftbehandlingsaggregat, Örebro
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!