Belysningssäljare / säljare till Aura Light

Belysningssäljare / säljare till Aura Light

Är du en driven och relationsbyggande säljare med el-tekniska kunskaper? Vill du bli en del av ett expansivt företag inom belysningsbranschen med hållbara och innovativa produkter? Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stor möjlighet för dig att göra skillnad.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aura Light.

Om företagetAura Light grundades 1930 under varumärket LUMA. Sedan dess har företaget vidareutvecklat spetskompetensen inom belysning och förser marknaden med ett komplett utbud av innovativa belysningslösningar. Fem viktiga värdeord utgör grunden för Aura Lights arbetssätt: respekt, förtroende, ärlighet, etik och likabehandling.

Företaget har cirka 200 anställda i Sverige, Tyskland, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Solna, ljusdesigncentret ligger i Jönköping och produktions- och utvecklingsavdelningen ligger i Vimmerby.

ArbetsuppgifterI rollen som belysningssäljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen mot både befintliga- och potentiella installatörer och konsulter. Du har stor möjlighet att sätta din egen prägel och strategi för försäljningen, du planerar själv och genomför kundbesök, bygger upp din kundbas samt utvecklar långsiktiga relationer. Du ansvarar för försäljning och budget i distriktet samt för att vidta de åtgärder som krävs för att nå uppsatta mål. Ditt säljområde är Västmanland, Dalarna och eventuellt Värmland.

Du sätter dig in i kundens behov för att alltid kunna erbjuda den optimala belysningslösningen, ofta en kombination av armaturer och ljusstyrning. Ditt ansvar är att agera med en bred kunskap och förståelse för kundens krav och förutsättningar. Du har alltid stöd av företagets kompetenscenter både inom ljusdesign, teknik och produkt för mer djupgående frågor.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom belysningsbranschen och/eller entreprenadföretag
  • Du innehar el-tekniska kunskaper
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: erfarenhet av försäljning inom elbranschen
Du är affärsmässig i ditt tankesätt såväl som i ditt agerande. Du har en stark drivkraft och trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en utåtriktad personlighet och trivs i personliga möten, där du både vårdar och skapar nya relationer. Du är också en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor i projekt och möten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Arboga, Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: belysningssäljare, säljare, teknisk säljare, försäljning, entreprenadföretag, företag, kund, ljus, belysning, B2B, heltid, rekrytering, Aura Light, Arboga, Örebro, Västmanland, Dalarna, Värmland
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!