Arbetsledare / byggledare / bygg / produktion / teknik

Arbetsledare / byggledare / bygg / produktion / teknik

Motiveras du av att driva ditt eget och andras arbete framåt? Tycker du det är intressant med projekt och lockas du av att leverera resultat - samtidigt som du gör en insats för samhällets infrastruktur?

Om företagetTranstema Network Services AB är en av de ledande leverantörerna inom projektering, byggnation och underhåll av infrastrukturer för tekniskt avancerade kommunikationsnät. Transtema Network Services AB ingår i Transtema Group och är ett dotterbolag i en större koncern, som bland annat har affärsområden inom fibernät, nätverksanslutning och teknik. I juli 2018 förvärvade de Ericsson Local Services, vilket var Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige. Transtema Network Services AB har som målsättning att 2025 vara Sveriges mest kompetenta och engagerade entreprenör.

ArbetsuppgifterSom arbetsledare/byggledare arbetar du inom affärsområdet fastnät och mycket av din tid består av att vara ute och besöka de olika projekten för att säkerställa tidsplaner, kvalitet samt följa upp kostnadskalkyler. Rollen innebär kontakt med markentreprenader, underleverantörer, kunder och myndigheter. Som byggledare har du också ett ekonomiskt ansvar, där du prissätter arbeten och sammanställer ekonomiska underlag som du följer upp utifrån projektbudget. Du slutrapporterar till projektledaren.

Formella krav
  • Erfarenhet av att driva egna processer och/eller ledarskap och/eller att arbeta med ekonomiska uppgifter
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
  • Det är meriterande med branscherfarenhet, kunskap i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Transtema har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Transtema en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsledare, byggledare, projekt, entreprenad, schakt, anläggning, fiber, koppar, nät, fibernät, stadsnät, utrullning, telecom, telekom, teknik, el, tele, bygg, IT, internet, bredband, AutoCAD, CAD, heltid, Örebro
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.