Servicetekniker inom automation till Bravida i Örebro

Servicetekniker inom automation till Bravida i Örebro

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu förstärker vi serviceorganisationen inom ventilation i Örebro och söker därför servicetekniker inom automation.

Om jobbet
Som servicetekniker inom automation på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service och mindre entreprenader inom automation och ventilation.
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida i Örebro är en stor arbetsgivare med avdelningar inom vs, el och ventilation. Ventilationsavdelningen omfattar även områdena automation och energi. Samarbetet mellan avdelningarna är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På ventilationsavdelningen är vi 15 st tekniker/montörer som backas upp av en serviceledare, en administratör och filialchef. Tillsammans är vi ett bra team som brinner för service och är proffs på just ventilation, automation och energi. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu vill vi bli fler i vårt gäng och söker därför servicetekniker inom automation. Intresserad?

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet inom ventilation och automation. Förhoppningsvis har du flerårig erfarenhet inom yrket, men är du rätt person är vi även öppna för att anställa en nyexaminerad tekniker som vi kan erbjuda internutbildning. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, driven och har ett gediget intresse för teknik och service. Du är öppen, vill utvecklas och har förmåga att se möjligheter i det dagliga arbetet. Vidare ser vi att du är social och har lätt för att samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 8 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (9 dagar kvar)