Ledande montör till Bravida VS i Örebro

Ledande montör till Bravida VS i Örebro

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ledande montör till vår VS-avdelning i Örebro.

Om jobbet
Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Som ledande montör är det du som tillsammans med projektledaren svarar för planering av det dagliga arbetet, den dagliga bemanningen och för att den löpande arbetsprocessen följs. Detta med målsättning att varje uppdrag ska utföras enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Rapportering sker fortlöpande till projektledaren. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Utöver detta förävntas du bidra aktivt i Bravidas förbättringsarbete.

Om avdelningen
Bravida i Örebro har tre avdelningar, VS, el och ventilation. På VS-avdelningen är vi gäng montörer, som backas upp av projekt-/serviceledare, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just VS. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med en förnyad organisation och massa energi, därav söker vi nu en ny ledande montör.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har flerårig yrkeserfarenhet, gärna i rollen som ledande montör. Du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har svetskompetens från från Gassvets och TIG men inget krav. Som person är du driven, engagerad och trygg i din yrkesroll. Du är målinriktad och har erfarenhet av arbete som ledare. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 februari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)