Extrajobb som Kundtjänstmedarbetare

Extrajobb som Kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Vill du jobba minst åtta timmar per vecka och heltid under delar av sommaren? Då har vi det perfekta uppdraget för dig hos Bonnier News Local i Örebro.

Du som söker trivs i en fartfylld miljö med mycket att göra. Du är social, noggrann och förstår att stort engagemang och ett gott bemötande är avgörande för att ha nöjda kunder. Din arbetsmoral är hög och du har en positiv inställning och är lösningsorienterad. Att vara ansvarsfull och lyhörd för sin omgivning är en viktig egenskap för att trivas i gruppen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet består av att hantera olika ärenden via telefon i kundtjänst. Du kommer att få en gedigen utbildning kring företagets produkter och tjänster för att kunna bistå kunden på bästa sätt. Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem behöver du ha god datavana och behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Arbetstiden är dagtid och tiderna kan variera mellan halv- och heldagar. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta minst åtta timmar/vecka.

Uppdraget är en bemanning och du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller jobb på mer än 50%, (styrks med intyg från annan arbetsgivare eller skola/högskola/universitet), för att kunna söka tjänsten. Om du studerar har du minst 1,5 år kvar på dina studier eftersom det här uppdraget kommer att sträcka sig även under nästa år. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro.

Start omgående. Vi ser också att du finns tillgänglig för heltidsjobb under delar av sommaren.

Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.bestbemanning.nu Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl, 019-12 60 01.

Sista ansökningsdag är 21 mars, men urval sker löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern och omfattar mer än 40 varumärken som levererar lokala nyheter genom dagstidningar, nyhetssajter, appar och gratistidningar. Bonnier News Local ingår i Bonnier News.