Grävmaskinist inom kabelschakt

Grävmaskinist inom kabelschakt

Vårt företag växer och vi är i behov av grävmaskinist inom kabelschakt för väg och parkbelysning. Tjänsten utgår från vårt Örebro kontor och ni kommer jobba i tema med anläggare alternativt montör. Vi söker dig som är trygg i din arbetsroll samt har vanan att arbeta både självständigt och i team. Maskinen vi använder oss av är en hjulburen grävare på 12-14ton med kärra. Ni ska trivs i ett fysiskt arbete med högt tempo. Vi ser även att ni har meriterande erfarenhet alt utbildning inom branschen eller närliggande områden.
De krav som finns är B-körkort samt att man kan kommunicera på svenska både i tal och skrift.
Mer info
Email Mejla Bogfelts Installation & Entreprenad AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bogfelts.se/
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bogfelts är en välrenommerad, specialiserad och framgångsrik aktör på marknaden för park-och vägbelysning. Bolaget har erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1989 när det gäller offentlig belysning. Vi växer mer och mer för varje år och har i dag verksamheter i Stockholms län,
Mälardalen och Växjö, med kontor i Danderyd och Örebro. Vi på Bogfelts är ett serviceinriktat företag som alltid har kundens mervärde i fokus. Vi utvecklar ständigt vår personal och dess kompetens för att möta framtidens utveckling inom belysningstekniken.